дизајнирање на вашата веб страница по слободен избор и добијте мејл со домен 

Поставете го вашиот бизнис онлајн!!!

Регистрирајте бесплатна сметка на registrar.mk и отворете тикет или испратете мејл, и нарачајте поставување на вашиот бизнис онлајн

Три чекори: Домен име Регистрирање | Веб страница Дизајнирање  | Мејл адреса со домен Креирање

Изградете повеќе од веб страница

Поставете го вашиот бизнис онлајн и промовирајте го и добијте дизајнирана веб страница која ќе расте со вас.

Што добивате со Registrar.MK gSites? 


Истотака, за комплетно поставување на вашиот бизнис онлајн, ќе биде креирано Google Business Profile, Google Indexing, Google Analytics

Google Business Profile- поголема присутност на вашиот бизнис онлајн и повеќе забележан од клиенти кои го гледаат вашиот бизнис. Google Indexing- Информирање на Google дека вашата веб страница постои.Google Analytics – Следете ги посетителите на вашата страница, како ве нашле, од кој град се ...

Ова е комплетно решение за поставување на вашиот бизнис онлајн по цена која е само мал дел од традиционален хостинг и дизајн

Зошто да користите Registrar.MK gSites за вашата бизнис веб страница?

Темплејти дизајнирани со Registrar.MK gSites

Цена Registrar.MK gSites

1494 мкд еднократно за дизајнирање. 119 мкд месечна претплата [вклучено поддршка]

Регистрирајте бесплатна сметка на registrar.mk и отворете тикет или испратете мејл, и нарачајте поставување на вашиот бизнис онлајн

Три чекори: Домен име Регистрирање | Веб страница Дизајнирање  | Мејл адреса со домен Креирање

Добијте повеќе од мејл

Добијте моќна gMail сметка со сопствена домен мејл адреса која ќе ви помогне вашата мејл адреса да се истакне. Дозволете вашите клиенти да ги препознаат вашите мејлови и да добијат доверба во вашиот бренд.

Што добивате со Registrar.MK gMail?

 

Ова е комплетно решение за вашиот бизнис да користи мејл адреса со сопствено домен име. Толку моќно што и поголеми компании го користат gMail со соптвена домен мејл адреса за комуникација во бизнисот.

Зошто да користите Registrar.MK gMail?

Цена Registrar.MK gMail

59 мкд месечнa претплата [вклучено поддршка

Регистрирајте бесплатна сметка на registrar.mk и отворете тикет или испратете мејл, и нарачајте поставување на вашиот бизнис онлајн

Три чекори: Домен име Регистрирање | Веб страница Дизајнирање  | Мејл адреса со домен Креирање